RWFund logo

RWFund logo

Delikatesni ponedeljak: Rekonstrukcija Ženski Fond – HVALA!

delikatesARTICLE

Rekonstrukcija Ženski fond je ovog Delikatesnog ponedeljka ponudila mnogo radosti i dobre hrane, opuštene atmosfere i sjajan program koji su realizovale/i naše učesnice/i kampanje KAKO DA SESTRE TO RADE NAJBOLJE.

Pored vegan jelovnika gde je bilo đakonija poput preukusnog bećarca, mafina i zelenog napitka, pločica, na čemu hvala celoj ekipi na spremanju: Marija Papić Đurić, Đile, Saša Trbanos, Selena Simić, Minja Pavlović, Nataša Lukić, obradovale su nas i poruke koje je Katarina Lončarević za nas pripremila!

Program se mogao čuti kao street radio iz Zrenjanina, gledati film sa festivala Uhvati film iz Novog Sada, čuti priče Romkinja i njihovih radnih prava koje beleže ljudi iz PAOR organizacije iz Zrenjanina, Marko Paunović nas je u trans ubacio sa primesama orienta, a DJ Katarina Lončarević je zaokružila celovečernje radovanje.

Sakupile smo kroz prodate bonove i Cakanu 32.000,00 dinara. Novac odlazi u RŽFond , i koristi se za podršku neke ženske grupe, kolektiva ili stipendiju.

Hvala KC Gradu na gostoprimstvu i prilici da se okupimo, kuvamo i družimo!

Hvala na pomoći Jeleni Vasiljević, porodicama Lončarević i Pavlović od mixera do rerne, tu je bio i pas Če koji nas je bodrio sve vreme, i hvala svima koji nas prate, znaju šta radimo, veruju u naše akcije solidarnosti !

Velika zahvalnost ide Vladimiru Opsenici koji je napravio divne fotografije!

[Best_Wordpress_Gallery id=”59″ gal_title=”Delikatesni Septembar 2017″]