RWFund logo

RWFund logo

Radost ludost 6!

Subota 4. jul od 19 do 22:00, Pančićev park (mali park na Donjem Dorćolu (pored depoa GSP-a, između ulica Visokog Stevana i Dunavske) – Rekonstrukcija Ženski fond vas poziva na RADOST LUDOST 6!


radost ludost VI 02


Tradicionalno početkom leta, već šesti put u organizaciji Rekonstrukcije Ženski fond, održava se RADOST LUDOST, manifestacija koja kreira javne prostore za razmenu, druženje, solidarne akcije i umrežavanje. Ove godine neobuzdano ćemo se radovati i ludovati u Pančićevom parku.

RADOST LUDOST 6 nudi celovečernje druženje sa umetnicima i umetnicama, i obećava publici:

  • Karkatag kolektiv
  • Natali i ždralovi
  • CIRKUSFERA i Acro Shizz

muzika nas raduje!

  • afž yu dernek
  • DJ  mečkica
  • Anti Protiv
  • Lira Vega

– piće večeri limunana, blago nama

Karkatag kolektiv – Karkatag instalacije i mašine se uvek tiču učešća i njihovim postavljanjem u javni prostor kreiraju se različite situacije na granici performansa.

Natali i ždralovi – mini radionica origamija i kako se prave veliki i mali ždralovi. Da napravimo hiljadu ždralova, ‘ajmo ove godine zajedno, možemo!

CIRKUSFERA – otvoreno žongla igralište-za najmlađe.Na žongla igralištu poigrajte se lopticama, ringovima, flower stickom, poiem, diabolom . Tri žene uz živu vatru i živu muziku uz malo akro joge ispunjavaju ludi program i unose radost života.

Acro Shizz – duo koji se bavi partner akrobatikom. Ove devojke su učile ovu veštinu na raznim radionicama u inostranstvu, a onda su to znanje donele nazad kući. Takođe su pristupile organizaciji „Cirkusfera“.

afž yu dernek– najmilozvučnije note biraju i puno će da vas uveseljavaju, zabava za zagrevanje, izuvanje!

DJ mečkica– soul i rock’n’roll slobodnim stilom

Anti Protiv– sastavljen od jednog Jugoslava i jedne Anastasie, koji će za vas odsvirati najbolje od revolucionarnih pesama.

Lira Vega– jedna od najuzbudljivijih muzičkih pojava na sceni – nikad isti i potpuno nepredvidiv u svom balansiranju rokenrola i elektronike, ritma i melodije, buntovništva i nežnosti, minimalizma i dubine reči.

Piće večeri na gradskoj česmi – limunana, da osveži dan svima nama!


Rekonstrukcija Ženski fond (www.rwfund.org) je prva lokalna ženska fondacija u Srbiji. Kroz svoje programe podržava aktivnosti usmerene na puno ostvarenje ženskih ljudskih prava, akademsku razmenu, pacifistički/antimilitaristički angažman, umetnički angažman, saradnju i solidarnost.

Za više informacija, možete se obratiti Zoe Gudović na broj 063 455 845 ili na adresu zoe.gudovic@gmail.com.