RWFund logo

RWFund logo

Radost ludost 6 – HVALA!

Rekonstrukcija Ženski fond je i ovog leta organizovala RADOST LUDOST 6!


HVALA divnim prijateljicama i prijateljima, sjajnim volonterkama i volonterima, komšijama i komšinicama. Sve je bilo magično u Pančićevom parkiću na Donjem Dorćolu.

Kroz radovanje i ludovanje vodile/i su nas Karkatag kolektiv, Natali i ždralovi, CIRKUSFERA i Acro Shiz, afž yu dernek, dj mečkica, Anti Protiv, Lira Vega

HVALA za struju komšiji Radoju automehaničaru, za pomoć stolice Restoranu Gradska, divni Marko i Marko za inspiraciju i pravljenje limunane+njihova drugarica, kao i devojčice iz parkića koje su uletele da pomognu…

Pomoć sjajna i važna od naše saradnice Sanje Pavlović i Jelene Memet, i naše drugarice Nataše Lukić, bez tonca Nevena Bujoševića i Gute ništa ne bi bilo.

Fotografije koje je napravila Nada Pleskonjić možete da vidite u našoj foto galeriji. 

Na ovom linku pogledajte kratak film sa događaja koji je uradila Nada Pleskonjić.


RADOST LUDOST opstaje svih ovih godina jer je potreba da se povežemo, radujemo, učimo, rastemo, menjamo. Prostor koji ispunjava feministička fondacija uči i oplemenjuje sve nas, kako učesnike i učesnice tako i slučajne ili namerne prolaznike i prolaznice, posetiteljke i posetioce i motiviše i inspiriše da posetite naše programe, donirate i menjate zajedno sa nama!

Vaše ,

Rekonstrukcija Ženski fond