RWFund logo

RWFund logo

Radost ludost 7 – HVALA!

Ove godine Rekonstrukcije Ženski fond je slavila međugeneracijske susrete, od mališana do penzionerki/ra, godine i različitosti šarenile su Pančićev parkić na Donjem Dorćolu.

Na ovom linku pogledajte kratak film sa događaja koji je uradila Nada Pleskonjić!

Zahvaljujemo se na  celovečernjem Radost ludost druženju:

Seleni Simić i bubnjarskom doprinosu, Natali i ždralovi, origami & krune, Dragana Garić Gagi stensili & snažne poruke na majicama! Ah Ahilej na realnim tekstovima i teatarskoj atmosferi, Shejkit na prvom nastupu gde su ludovale, dj  mečkica koja nas uvek raduje, DECA SA MESECA iz Bele Palanke koji su nam doneli atmosferu ljubavi, Smilje – mešoviti kamerni hor – jedini penzionerski hor u Beogradu koji ima svoje mesto! Minji ++ cakana na kargo bajsu koja peva, KRŠ ART! No border kolektiv SrbijaIvka–žena vatra!

HVALA za struju Restoranu Gradska, divne Mina, Nataša, Sanda i Jelena za pravljenje limunane!

Bez tonca Nevena Bujoševića ništa ne bi bilo.

HVALA divnim prijateljicama i prijateljima, sjajnim volonterkama i volonterima, komšijama i komšinicama. Sve je bilo magično u parkiću!

HVALA za divne fotografije Nadi Pleskonjić!

07 radost ludost 22 07 radost ludost 38

07 radost ludost 58


RADOST LUDOST opstaje svih ovih godina jer je potreba da se povežemo, radujemo, učimo, rastemo, menjamo uvek prisutna, što i treba da bude. Prostor koji ispunjava feministička fondacija uči i oplemenjuje sve nas, kako učesnike i učesnice tako i slučajne ili namerne prolaznike i prolaznice, posetiteljke i posetioce!

radost_banner