RWFund logo

RWFund logo

Akcija “Razmena za promene” – HVALA!

 

razmena-promena

2019. godinu završile smo dvonedeljnom prazničnom akcijom Razmena za promene, tokom koje smo pozvale sve zainteresovane da nam se pridruže kroz individualne donacije, a u znak zahvalnosti svima koji su donirali podelile smo mali znak pažnje. U akciji je učestvovalo 25 osoba, od čega su preko 15 njih naše nove donatorke i donatori, a prikupile smo 41.600 dinara + 192 evra.

Jako nas raduje što je podrška došla sa različitih strana, što su akciji doprinele naše komšije, kolege, prijatelji/ce, grupe i aktivistkinje koje smo podržavale u prethodnim ciklusima, ali i šira zajednica iz različitih krajeva zemlje, prepoznajući važnost ulaganja u podršku ženskim grupama u borbi za ljudska prava.

Zašto su nam važne individualne donacije?

Individualne donacije predstavljaju fleksibilan izvor sredstava i kao takve olakšavaju podršku koju pružamo aktivistkinjama, umetnicama i akademkinjama, pogotovo kada je reč o nepredviđenim situacijama. Individualne donacije su i način diversifikacije novca. Ali iznad svega, individualne donacije su za nas izraz solidarnosti sa ženskim pokretom, podsetnik da žene nisu same u svojim borbama i da zajednica prepoznaje i podržava njihov trud usmeren ka progresivnim promenama.

Uključite se i vi!

Postoje brojni načini da nam se pridružite u podršci koju pružamo ženskom pokretu. Možete nam se pridružiti kao individualni/a donator/ka u bilo kom trenutku – bilo jednokratnom donacijom ili putem trajnog naloga. To možete učiniti i na nekom od naših događaja Sestre to rade najbolje ili Radost ludost. Donirani iznos uvek je manje važan od gesta podrške koji se ogleda u svakoj donaciji!