RWFund logo

RWFund logo

Radost ludost 3

radost-ludost-3

Rekonstrukcija Ženski fond i Inex Film Vas pozivaju na

Radost ludost 3!

Subota, 7. jul, 19h-21:00, Inex Film, Višnjička 76 

Radost ludost organizujemo već treću godinu i otvaramo javne prostore za razmenu, druženje, solidarne akcije, umrežavanje ali i za radovanje i ludovanje. U trenutku kada u državi imamo malo prostora da se radujemo mi se opredeljujemo da ludujemo. Pozivamo vas da donesete osmehe, dobre vibracije, nove ili neke stare zanimacije, patike za plesanje, osmehe za deljenje.

Nudimo vam i mesto i vreme za ludovanje, stoni tenis, razne vašarske igre, možda i neku nagradu dobijete, a možda se kući vratite sa ludom idejom kako nekada možete da donirate i podržite akcije Rekonstrukcije Ženski fond. Svašta može da vam se desi.

Bitno je da vrućina koja nas čeka ne bude opravdanje da ne dođete. Ovo je prilika da se zajedno radujemo letu i za trenutak kreiramo radost i veselje.

Program koji vas očekuje:

★ CIRKUSFERA, vazduh, vatra i akrobata

★ Bojana Petković, svetlosne konture

★ Video  radovi autorki i autora koje su odgovorile na temu ŠVORC( KEF),

Muzika za sve nas:

★ Stray Dogg

★ Verglspiel

★ Midica & The Absent Friends

Inex Film Samoorganizovana kolektivna akcija oživljavanja zgrade Inex filma. Ekspedicija Inex film istražuje mogućnosti samoorganizovanja, solidarnosti i uradi sam životne filozofije u Beogradu s početka 21. veka. Ona okuplja pojedince i organizacije kojima je neophodan prostor za rad i kulturnu produkciju a koji pored sopstvenog znanja i volje uglavnom ne raspoložu drugim resursima.

Rekonstrukcija Ženski fond (www.rwfund.org ) je prva lokalna ženska fondacija u Srbiji. Kroz svoje programe podržava aktivnosti usmerene na puno ostvarenje ženskih ljudskih prava, akademsku razmenu, pacifistički/antimilitaristički angažman, saradnju i solidarnost.


 

Kako da dođete? Na linkovima su detaljne informacije o svakoj od linija:

Ovo su stajališta na kojima treba sići za InexFilm, ili pak uhvatiti autobus za “dalje”.
Ka Inex Filmu (i periferiji)

  • 16 / 23 / 25 (stajalište “Radna organizacija Palilula” – informacija o dolasku autobusa se dobija na: *011*345#)
  • 25P / 32 / 32E / 35 / 74 / 202 (stajalište “Vojvode Micka Krstića” – informacija o dolasku autobusa se dobija na: *011*655#)

Od Inex Filma (i centru)

  • 25P / 32 / 32E / 35 / 74 / 202 (stajalište “Vojvode Micka Krstića” – informacija o dolasku autobusa se dobija na: *011*656#)
  • 16 / 23 / 25 / 25P / 32 / 32E / 35 / 74 / 202 (stajalište “Vuka Vrčevića” – informacija o dolasku autobusa se dobija na: *011*346#)