RWFund logo

RWFund logo

Radost ludost 8 – HVALA!

RL8ARTICLE

Ove godine Rekonstrukcija Ženski fond je slavila OSMI susret u Pančićevom parkiću na Donjem Dorćolu. Slavile smo leto, druženje i umrežavanje. Mala deca, veliki ljudi, male kuce, velike kuce, svega je bilo na našem magičnom putovanju.

Zahvaljujemo se na celovečernjem Radost ludost druženju:

Seleni Simić i bubnjarskom doprinosu, Natali i ždralovi, origami & krune, Dj Ana Dirižabl koja nas je do isteka ludosti radovala, Hor NAŠA PJESMA na revolucionarnim prizvucima, Ivana Ćetković gitara i glas što srce slama bili su sa nama, Pe4enkata/Печенката beatboxerka iz Bugarske koja je parkić prevrnula naglavačke svojim glasovnim akrobacijama, Nataša Lukić, liderka Smeh joge nas je razmrdala i osmeh na lice namamila, Tanja Milanovic (Inex Cirkus Teatar) vatromet je raspalila i u vatru nas uvukla, KRŠ ART! No border kolektiv na kikicama i cirkonima hvala im, Papergirl umetničko delo sletelo nam je sa bicikle, Rok kamp za devojčice predstavile dešavanje koje sledi u avgustu. Tu se stidljivo našla i CAKANA naša donatorska kutija.

HVALA za struju Restoranu Gradska, divne Mina, Nataša, Nađa i Jelena za pravljenje limunane+sve koje su im se pridružile!

Bez tonca Nevena Bujoševića ništa ne bi bilo.

HVALA divnim prijateljicama i prijateljima, sjajnim volonterkama i volonterima, komšijama i komšinicama. Sve je bilo magično u parkiću!

Pogledajte kratak film sa događaja koji je uradila Nada Pleskonjić!

Hvala na sjajnim fotografijama Vladimiru Opsenici!

[Best_Wordpress_Gallery id=”54″ gal_title=”RADOST LUDOST 8″]

RADOST LUDOST opstaje svih ovih godina jer je potreba da se povežemo, radujemo, učimo, rastemo, menjamo uvek prisutna, što i treba da bude. Prostor koji ispunjava feministička fondacija uči i oplemenjuje sve nas, kako učesnike i učesnice tako i slučajne ili namerne prolaznike i prolaznice, posetiteljke i posetioce!