RWFund logo

RWFund logo

Sa one strane granice, do transformativnog obrazovanja – Hvala vam!

Ove nedelje završavamo našu donatorsku akciju „Sa one strane granice, do transformativnog obrazovanja“ u okviru programa Stipendije „Žarana Papić“ za obrazovanje novih generacija devojaka i žena.  Ponosne smo, jer smo zajedno sa vama našom zajednicom sakupile 281 342 dinara! 

 Nastavile smo da se povezujemo sa starim donatorkama i donatorima, ali i da ostvarimo nova savezništva u dijaspori i u lokalnoj zajednici.

Zahvalne smo svima vama za podršku u novcu, širenju i razmeni informacija o našoj donatorskoj akciji, ali i volonterskom učešću u promociji knjige Odri Lord ZAMI: novo čitanje mog imena.

Hvala vam što ste donirale i donirali online preko našeg veb sajta i u Cakani, našoj feminističkoj kutuji.

Značile su nam vaše pohvale i ohrabrenje tokom donatorske akcije, podjednako kao i novčane donacije, jer su nas motivisale i inspirisale da nastavljamo dalje.

Na kraju, zahvaljujemo se našoj zajednici u dijaspori, lokalnoj zajednici, svim individualnim donatorkama i donatorima i ženskim grupama za podršku transformativnom obrazovanju i mogućnosti boljih izbora za devojke i žene.

U februaru čemo imati novi konkurs i dodeliti stipendije u oblasti rodnih i mirovnih studija i tada ćemo i od sakupljenog novca u ovoj donatorskoj akciji podržati buduće stipendistkinje!

Hvala vam za poverenje i podršku!

Radujemo se sledećoj akciji, druženju, razmeni, jer solidarno kroz savezništva sa našom zajednicom, transformišemo i gradimo drugačiji svet!